Allergi

Neva Masquerad är en katt som ofta tåls av allergiker, detta då den utsöndrar mindre allergen Fel d-1. Fel d-1 är en av de största orsakerna till allergiska reaktioner. Med detta sagt är det inte någon garanti att en allergiker tål en Neva Masquerade. Du bör alltid testa att vara nära Nevan under en längre tid innan du bestämmer dig för att skaffa en.


Sjukdomar

Detta är i allmänhet en mycket frisk kattras med få sjukdomar som lämpar sig bra till kattägare som inte vill oroa sig för höga veterinärkostnader. 

Undersökningar

Prover som är gjorda på mina avelskatter: 

S-FIV 

S-FELV

PKD

HCM

Enligt dessa tester så är mina katter godkända till avel.

Pris

En liten Neva kostar 12000kr och vid tingning så betalas 2000kr. Tingnings avgiften betalas ej tillbaka om ni ångrar er. Slutbetalninger görs vid leveransen av katten.

Leverans

Vid leverans så är kattungen minst 12 veckor gammal. Vaccinerad och avsmakad 2 gånger. Vetrinärbeskitade och chippade (id-märkning). Kattungen är registrerad hos Sverak och har självklart en stamtavla.

I 3 år är katten dolda fel försäkrad hos Agria. 

Produkter

Här har jag samlat ihop ett gäng bilder på produkter som jag använder här hemma. Allt från torrfoder, blötmat, babymousse, favoritgodiset, kattsand och lugnande spray. 

Mer info om sprayen- 

 https://www.feliway.com/se/produkter/FELIWAY-CLASSIC-Spray 

Skapa din hemsida gratis!